Vesna Radojević o pretnjama KRIK-u, Vulinu, Danilu Vučiću i „buđenju“ REM-a

Emisije 02. dec. 202123:02 > 23:05
Podeli:
Medju nama Vesna Radojevic
Vesna Radojević Foto:Ivan Dinić/Nova S

Novinarka KRIK-a Vesna Radojević bila je današnja gošća emisije "Među nama" sa kojom je novinar Danilo Mašojević razgovarao o pretnjama KRIK-u, Vulinu, Danilu Vučiću i "buđenju" REM-a.

Radojević je ocenila da uvek kada je na neki način neko iz porodice Vučić deo neke KRIK-ove priče ili vesti, KRIK dobija najveći opus pretnji, zatrašivanja i medijske kampanje po tabloidima.

„Nikada ni za jednu priču koja se ticala ministara, nekih važnih funkcionera ili kumova nismo dobijali ovoliko pretnji, kao što se to dešava kada pišemo o Danilu ili nekom bliskom Aleksandru Vučiću. Te pretnje koje smo dobili juče smo prijavili, to je preuzeo NUNS na sebe. Trebalo bi da Tužilaštvo postupi u hitnoj proceduri, da nas koliko sutra neko iz Tužilaštva pozove i sasluša. Mi smo juče na fiksni telefondobili gomilu poziva. Zovu redakciju i prete, a to što kažu nije za televiziju. Uglavnom su to po glasu stariji građani, ali mi u tome živimo već 10 godina. Konstantne mržnje sa svih kanala koje koristi vladajući režim da obeshrabri i omalovaži novinare ali i političke protivnike. To je logična posledica, da se neko oseti dovoljno slobodnim da nam pod imenom i prezimenom preti da će da nas pobije i zapali, a da nas tako ljudi zovu fiksni telefon i upućuju najstrašnije pretnje“, rekla je između ostalog Radojević.

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar