Foto:Nova S

Ne propustite prvo izdanje novog Dnevnika tačno u 19.30h na televiziji Nova! Novinarski tim Pregleda dana sada će svakodnevno informisati građane o svim važnim temama kroz emisiju koja će trajati pun sat.

Specijalni gost prvog Dnevnika biće ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil a tema razgovara su odnosi Srbije i Amerike dok će fokus razgovora sa članom Fiskalnog saveta Nikolom Altiparmakovim biti smanjenje siromaštva. Željko Veljković uživo izveštava iz Bosne i Hercegovine gde se u nedelju održavaju opšti izbori.

Neće biti promenjen koncept na koji su gledaoci Nove navikli te će i ubuduće svaki Dnevnik počinjati jasnim stavom redakcije. Ovi uvodi su već promenili percepciju informativnog programa u zemlji i stekli vernu publiku širom regiona.

Ekipa predvođena Jelenom Obućinom, Goranom Dimitrijevićem i direktorom vesti Slobodanom Georgijevim, pripremaće Dnevnik od 60 minuta, koji će od sada nuditi više informacija i više priča koje su ljudima zaista važne. Timu se pridružuju Marko Novičić i Đuro Svilar a u narednom periodu informativna redakcija Nova S će se još više razvijati.

Pored Dnevnika u pola osam, kao centralne informativne emisije, od ponedeljka 3. oktobra gledaoci mogu pratiti i večernje Vesti, u 22.30 časova koje od voditi Radovan Seratlić.

Starteški cilj televizije Nova je da pored brojnih zabavnih sadržaja, gledaocima ponudi i jak informativni program, koji će pružiti analizu događaja i pojava, uz sagledavanje različitih stavova i gledišta, i podsticanje kritičkog odnosa prema tekućim društvenim, ekonomskim i političkim procesima.

***

BONUS VIDEO: Najava novina NOVA za 01. oktobar 2022.

Komentari

Svi komentari (2)