Uznemirujuće vesti stigle su iz Slankamena. Kako su meštani podelili na društvenim mrežama dva muškarca su ušla u tuđe dvorište i iz puške pucali na kuju koja je u tom momentu dojila štence. Snimci koji slede su uznemirujući.

„Krv je svuda po zidu, pucali su joj u glavu i ona je odmah umrla. Štenci su uklonjeni, odneli su ih komunalci“, pokazuje meštanka Slankamena koja se brinula o ubijenoj kuji i njenim štencima.

Prema njenim rečima u dvorište objekta u kojem se kuja oštenila i dojila štence, prekjuče, u toku dana, došli su predsednik mesne zajednice i član Lovačkog saveza koji je upucao psa. Ubrzo su došli komunalci i odveli tri štenca a telo kuje je ostalo.

Te informacije je za TV Nova potvrdio i predsednik mesne zajednice koji se oglašavao i na društvenim mrežama ispod objave u kojoj je sve ovo i objašnio.

Zanimljivo je da ljudi koji su brinuli o ubijenoj kuji nisu hteli da o ovom slučaju govore javno pred kamerama a ekipa TV Nova S nije uspela da pronađe niti jednog sagovornika u Novom Slankamenu koji bi hteo da govori o ovom slučaju, iako su meštani jako uznemireni.

Ceo prilog možete da pogledate u videu na početku teksta

BONUS VIDEO: Ubijaju pse u Smederevskoj Palanci

Komentari

Svi komentari (2)