Podeli
Foto: Ivan Dinić/Nova S

Gosti emisije "Utisak nedelje" ocenili su večeras da na društvenim mrežama ima mnogo mržnje, neukusa i prostakluka za šta nema opravdanja ma koliko bili zadovoljni ili ne nekim ličnostima ili onome šta oni predstavljaju u društvu.

Gosti Olje Bećković bili su reditelj Gorčin Stojanović, urednik Nove srpske političke misli i bivši poslanik Đorđe Vukadinović i aktivista Lokalnog fronta Predrag Voštinić.

Napominjujući da mržnje ima i van Tvitera i drugih društvenih mreža, da se ona emituje sa televizija sa nacionalnom frekfencijom i novina, Vukadinović je istakao da je duh te patološke mržnje promovisao aktuelni predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka.

Na pitanje kako normalan čovek može da se zarazi mržnjom, Gorčin Stojanović je istakao da “nije proizvedena maska za mržnju”.

“Mi živimo u nekrofilnom društvu i mediji imaju potrebu da to eksploatišu”, ocenio je Stojanović, dodajući da smo mi društvo koje stalno forsira smrt, a ne život.

Govoreći o zluradim komenatrima koji su se tim povodom mogli pročitati na društvenim mrežama, Voštanić je rekao da smo poslednjih dana imali priliku da je baš crkva, čije je postojanje zasnovano na ličnom odnosu prema Bogu, imala priliku da nam pokaže kako da se ponašamo u vreme pandemije.

Pogledajte celu emisiju:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar