Utisak nedelje: Radomir Lazović, Boris Tadić i Boško Obradović
Foto: Nova.rs/video

Gosti najnovije emisije "Utisak nedelje" bili su Radomir Lazović iz Ne davimo Beograd, predsednik Socijaldemoktarske stranke Boris Tadić i predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović, koji su izneli svoje stavove o Zdravku Ponošu kao predlogu Stranke slobod i pravde za predsedničkog kandidata, ali i o tome šta je potrebno opozciji da zajedno nastupi na predstojećim izborima zakazanim za 3. april.

Gosti emisije su zaključili da je predlog SSP da Zdravko Ponoš bude predsednički kandidat nejasan, da je pitanje kako se i došlo do njega jer ga je predložila stranka čiji član nije, a i da se on sam o tome još nije izjasnio.

Lazović je rekao kako je očekivao da opozicija pre tog predloga razgovara, dok je nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić rekao da nije vreme za komentarisanje eventualne kandidature Zdravka Ponoša.

Lider pokreta „Dveri“ Boško Obradović rekao je da nije siguran da je Ponoš dobar zajednički kandidat opozicije.

Učesnici „Utiska nedelje“ ukazali su i da je za predstojeće izbore zakazane za 3. april neophodno izvršiti trening kontrolora kako bi opozicija mogla zajedno da kontroliše biračkih mesta, ali da ne mora da izađe sa jednom zajedničkom listom kandidata.

Pogledajte celu emisiju: