Grupa "Neverne bebe" objavila je novu pesmu "Zima" za koju je snimljen i spot.

Tim povodom, u emisiji „Među nama“ na TV Nova gostovalo je dvoje članova ove kultne grupe – Tijana Sretković i Milan Đurđević.

„Zanimljiva stvar vezana za ovu pesmu je to da ona uopšte nije bila u planu da se nađe na našem novom studijskom albumu, osmom po redu. Ali, desila se ta prinudna kolektivna pauza iz svima poznatih razloga, između 2020. i 2022. godine. Onda se Milan jedno veče pojavio i rekao: ‘E, hajde dođi do studija, nešto sam napisao’. Ja ne da sam odreagovala na najlepši mogući način, nego je ceo bend rekao: ‘Milane, to je ta pesma’. Bukvalno je najlepša pesma na albumu. Tako da, osećam je i te kako, a vidim i da se ljudima dopada“, rekla je Tijana na početku razgovora.

Na ovu priču nadovezao se i Milan.

„Mi smo napisali još jedan bluz ‘Sudnji dan’ pre 11 godina na albumu ‘Praštam’, a ovo je neki nastavak. Mi smo, jednostavno, rasli na nekoj muzici koja je nama ostavila veliki trag u životu. Ovo jeste srpski bluz i mi smo na taj način pokazali jednu vrstu konekcije našeg podneblja i ove muzike koja možda pripada nekom drugom podneblju“, istakao je on, a šta su još pričali, možete poslušati u video-prilogu na početku teksta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar