Ugrenović: Jokić možda ne bi igrao s punom snagom za Srbiju

Emisije 20. jun. 202107:56 > 16:17
Podeli:
Foto: Printscreen NOVA S

"Cela priča sa Jokićem me podseća na jedan odličan tekst koji je Sale Đorđević (bivši selektor reprezentacije Srbije) napisao svojevremeno za Nedeljnik. On je tada rekao da reprezentacija nije skup najboljih igrača, već skup onih koji najbolje igraju zajedno i stvarno mislim da je tako. Jokić i da se odazvao, verovatno ne bi igrao s punom snagom", rekao je u emisiji "Probudi se" Filip Ugrenović, humorista i stand up komičar.

Komentarišući odluku Nikole Jokića da ne igra za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama, Ugrenović je rekao da je pitanje da li bi centar Denvera i MVP NBA lige mogao da mogao da pruži svoj maksimum u nacionalnom dresu.

Pročitajte još...

“Možda je bolje da poštujemo njegovu odluku da ne igra, nego da to čini s pola kapaciteta. Cela ova priča sa Jokićem mene podseća na jedan odličan tekst koji je Sale Đorđević (bivši selektor reprezentacije Srbije) napisao svojevremeno za Nedeljnik. On je tada rekao da reprezentacija nije skup najboljih igrača, već skup onih koji najbolje igraju zajedno i stvarno mislim da je tako. Jokić i da je pristao da igra, verovatno ne bi igrao punom snagom, a znamo šta smo navikli od sportista koje najviše volimo”, rekao je on.

Ugrenović se osvrnuo i na to kako su se do sada uvodile epidemiološke mere, rakvši da vlasti širom sveta to rade, kako ističe, na potpuno sulud način.

“Po čitavom svetu se uvode potpuno sulude mere već godinu dana, jer oni moraju da pokažu ljudima da nešto rade. Jedna od takvih, suludih mera, je bila ona da trafike ne mogu uveče da rade, iako tad nema gužvi ispred njih i uprkos tome što su na otvorenom. Neće privreda države propasti zbog toga , ali će propasti neki ‘mali’ ljudi koji tu rade“, ističe Ugrenović.

Gost jutarnjem programa televizije Nova S govorio o tome kako ovdašnji političari doživljavaju humor, odnosno šale na svoj račun, napominjući da nijedna vlast do sada nije znala da se nosi sa tim.

„Postojala nekada ‘Nikad izvini’ emisija i sećam se da je Dinkiću smetalo što nije progovorio nijednu reč, odnosno što su ga predstavili kao mutavog. Sad Vučiću smetaju šale na njegov račun i sto puta mu se obilo o glavu što je morao da ih objašnjava“, kaže Ugrenović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar