Ugostitelji na udaru Šta raditi sa gostima koji dođu u 7
Foto: TV Nova S

U danima kada na dnevnom nivou imamo više od 7.500 zaraženih i od 50 umrlih, nadležni su doneli odluku o uvođenju kovid propusnica.

Ko će sprovoditi ovu meru u samim lokalima i šta se dešava sa gostima koji nemaju sertifikat, a došli su u minut do 10, kao i da li će ova odluka poremetiti rad ugostitelja ili im konačno olakšati posao o tome u emisiji „Probudi se“ odgovara potpredsednik Udruženja ugostitelja Beograda i vlasnik restorana Srđan Stojanović.

Stojanović je na početku emisije rekao da je očekivao da se kvodi propusnice uvedu još ranije jer ih već ima u zemljama okruženja.

„Mislim da je trebalo mnogo ranije da bi navikli ljude na prelazak iz bašta u zatvoreni deo ugostiteljskih objekata“, rekao je Stojanović.

Pogledajte celo gostovanje u emisiji „Probudi se“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar