U kampanji glasan, nakon izbora nečujan – gde je Ivica Dačić?

Emisije 19. apr. 202223:47
Podeli:
Medju nama
Foto:Nova S

Od predsednika Vučića ovih dana mogli smo da čujemo da ga je predsednik Skupštine Ivica Dačić, nakon izbora, zvao 11, 12 ili više puta. Ovaj prvi izbegava da govori o tome da li će vlast ponovo formirati sa SPS-om, dok drugi izbegava da u javnosti govori o bilo čemu.

Reporter: Marko Novičić

Prošla je predizborna tišina, prolaze izbori, ali se ona postizborna tišina za neke nije završila. Ili u prevodu – gde nestadoše Ivica Dačić i socijalisti? Predsednik SPS-a izbegava kamere još od izborne noći. A čak je i tada u njihovom štabu bilo neuobičajeno tiho.

„Recite mi jel’ možemo, ja sam tu, (nakašljavanje)“, rekao je Ivica Dačić, nosilac liste „Ivica Dačić- premijer Srbije“ 3. aprila 2022.

Ne samo da nije zapevao, već ni glasa da pusti više od dve nedelje. A i tamo gde se pojavi, nema televizijskih ekipa. Tako je juče sa ambasadorom Rusije razgovarao o aktuelnoj situaciji u Evropi, a radio-amaterima Srbije čestitao Svetski dan radio-amatera. Nema ga čak ni u stripu. Marku Somborcu je ipak čudnije što je Vučić o nekim stvarima u vezi sa Dačićem ćutao tokom kampanje.

Pogledajte prilog iz emisije "Među nama":

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar