Foto: Video/Nova.rs

Izgradili smo više puteva nego u vreme Josipa Broza Tita, Slobodana Miloševića i DOS-a, to je rekao predsednik Vučić tokom obilaska radova na izgradnji deonice Novi Beograd - Surčin! Međutim, dok neki sabiraju i oduzimaju, ekonomisti smatraju da smo te iste puteve platili mnogo više nego što treba.

Reporterka: Marija Čanković

Obilaznica oko Beograda, put do Pančeva sa Pupinovom mostom, auto-put Miloš Veliki, neki su od projekata urađenih ili završenih za vreme vlasti Srpske napredne stranke, a ove godine radi se, prema rečima srpskog predsednik, više od 500 km puteva.

„Ti koje podržavate za 12 godina svoje vlasti nisu izgradičli 30 km auto-puta, 30 km, tri puta sam gledao otvaranje auto-puta Feketić- južni krak- Subotica, dva puta otvarao Milošević, jednom Dosovci i ništa drugo nisu otvorili za vreme svojih mandata. Kaže jedan seljak, ispod Radan planine, znaš šta – lepo je ovo, samo kasnite 70 godina, šta da mu odgovorim, da kasnimo 70 godina“, rekao je Aleksandar Vučić predsednik Srbije.

Uprkos kašnjenju i najvećoj krizi u svetu, u Srbiji se ipak radi i gradi, poručio je predsednik na obilasku radova deonice Novi Beograd- Surčin. Međutim, sa izjavom da prethodna vlast nije radila, nisu saglasni njegovi politički protivnici.

„U vreme kada je Dragan Đilas bio gradonačelnik Beograda rađene su realne i opipljive stvari koje Beograđani i svi gosti Beograda mogu da vide. Izgrađena je petlja u Radničkoj ulici, započet je Pupinov most, petlja Pančevo, ….. i kao kruna svega izgrađen je most na Adi“, kaže Marko Dimić, Stranka slobode i pravde.

Opširnije u prilogu emisije „Među nama“:

Komentari

Svi komentari (2)