Borović: Stefanović je naredio hapšenja za Jovanjicu

Emisije 19. maj. 202121:34 > 23:11
Podeli:
Borivoje Borović, emisija Među nama, Medju nama
Borivoje Borović Foto: Nova S

"Nebojša Stefanović je lično naredio hapšenja za Jovanjicu i zato je u problemima", rekao je u emisiji "Među nama", advokat i član predsedništva Narodne stranke, Borivoje Borović.

Borović je objasnio da tužilaštvo ima obavezu po zakonu da se redovno obraća javnosti i da je informiše o stanju kriminala u zemlji.

Mi taj slučaj nismo videli u Srbiji i ne vidim da je tužilaštvo da je obavestilo javnost u kom je stanju kriminal i krivični predmeti. Smatram da tužilaštvo ne radi svoj posao po Ustavu i zakonu. Uglavnom su prepustili političkim funkcionerima da sami vode istrage i zato svedočimo tome da predsednik i ministri ocenjuju dokaze i iznose detalje”, rekao je on.

Komentarišući sukob između predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića, ministra odbrane i bivšeg prvog čoveka srpske policije, Borović je rekao da zna zbog čega je Stefanović, kako kaže, u problemima.

“Ja imam informaciju da je lično odlučio da se pohapse neki ljudi za Jovanjicu i da je od tada upao u velike probleme”, rekao je on.

O čemu je još govorio gost emisije “Među nama”, pogledajte u video prilogu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar