Šapić: Ne znam da li mi iz SNS-a šalju signale, pitajte njih; Kurtija je Evropska unija nagradila za teror nad Srbima; Horor na stadionu: Kokain, silovanje i snajper; Sednica još nezakazana, stranke iskopale rovove; Za četiri meseca struja poskupljuje za čak 24 odsto. Ovo su neki od naslova koji su se našli na naslovnim stranama današnjih dnevnih novina koje prelistava i komentariše novinar NIN-a, Stefan Slavković.

„Filmski povratak Luke Bojovića je povratak starih aveti u okolnostima kada imamo neke nove aveti, uhapšena je Vračarska grupa a pre toga klan Velje Belivuka. Treba podsetiti da je ova vlast kada je uhapsila grupu Belivuka insistirala da su svi obračuni uvezeni u Srbiju i da nisu bili autohtoni, uprkos dokazima da je Belivukov klan bio povezan sa nekim javnim funkcionerima. Kada su uhapsili Vračarce ispostavilo se da to ipak nije tako, i sada je povratak Luke Bojovića jedna nova prilika za provetravanje ovdašnje kriminalne scene“, kaže Slavković.

Nije isključeno, smatra Slavković, da će doći do preraspodele snaga, Bojović je bio dugo u zatvoru ali nije za to vreme izgubio moć.

Celo gostovanje možete da pogledate u videu na vrhu vesti

BONUS VIDEO: Ko strahuje od povratka Luke Bojovića?