Slikar vidno potresen: Neslanom šalom me proglasili mrtvim VIDEO

Emisije 01. okt. 202112:32
Podeli:
Slikar vidno potresen_ Neslanom šalom me proglasili mrtvim
foto: nova s tv

Šabački slikar Dejan Ulardžić govorio je u emisiji "Probudi se" o bizarnoj situaciji kada je na otvaranju izložbe u Šapcu stigla informacija da je preminuo, da bi se u nastavku večeri na iznenađenje svih on pojavio.

Ulardžić je rekao da je nekima ovakva situacija bila smešna, ali da njemu nije bila ni najmanje. Naglasio je da je juče ujutru imao zdravstvene probleme, ali da je primio terapiju, nakon čega su i nastale glasine.

„Pošto se nisam pojavio pre otvaranja, sin se javio i objasnio o čemu se radi. Nakon hitne razmišljao sam da li da idem do muzeja ili kuće, pa sam se odlučio u muzej. Kada sam ušao u muzej, bilo su to teške slike za mene, jako sam tužan bio. Svi zaposleni od prve do poslednje osobe nisu nikako upleteni u ova dešavanja, poneli su se kao što treba da se ponese svaka kuća“, rekao je on i dodao da političari koji su bili u muzeju nisu imali informacije oko ovih dešavanja, pa su i oni poneli kako treba.

„Nikakva politička konotacija nije postojala. I moji prijatelji nisu drugačije mogli da reaguju i ja sam na njih veoma ponosan“, rekao je Ulardžić.

Celo gostovanje Dejan Ulardžića pogledajte u video prilogu: 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar