Meštani lozničkog sela Cikote godinama muku muče sa lošom putnom infrastrukturom, obraćali su se nadležnima više puta a posle deceniju i po, kako kažu u obećanja više ni ne veruju.

Ekipa jutranjeg programa „Probudi se“ je pokušala da prođe i dođe automobilom do meštana ovog sela a u prilogu na vrhu ove vesti možete saznati da li su u tome i uspeli.

Dragić Terzić
Dragić Terzić

Predsednik mesne zajednice Čikote i predsednik mesnog odbora SNS-a Dragić Terzić kaže da je nadležne posećivao bar stotinu puta i podnosio je zahteve bar trideset puta. Na ovom putu niko ne radi ništa još od 2014. godine od kada projekat za njegovu sanaciju i postoji. Iz revolta meštani kažu da od danas nema ni projekta jer on ničemu ne služi, te su isti zapalili pred kamerama jutarnjeg programa „Probudi se“.

– Projekat ne služi ničemu, od 2014. godine pričaju da će do 2018. biti sve asfaltirano i tako godinama do dan danas i nema od toga ništa. Takva je naša država ali ni ona nije kriva, država ne zna šta se dešava ovde, oni su odvojili novac za asfaltiranje ali neko je pokupio, pojeo, potrošio, asfaltirao druge sokake i ulice, tako da nama ništa nije ostalo. Sad moramo da čekamo da ponovo dođe Vučić i evo pozivamo ga da ponovo dođe da nas obiđe, nekako ćemo ga dovući do sela, ma donećemo ga na rukama ako treba – zaključuje Terzić.

Možda će predsednik moći i pešaka do Cikota ako i ono malo puteva u seoskim malama ne unište teretni kamioni koji njima konstatno prolaze.

BONUS VIDEO: Šabac u strahu od otrovnih pečuraka koje je prodavala baka na pijaci

Komentari

Svi komentari (0)