Saobraćaj je večiti problem u Srbiji, čini se da ne znamo ni da ga regulišemo ni da budemo učesnici u njemu, ni da obezbedimo kolovoze po nekim osnovnim standardima i zbog

Rekonstrukcija puta Zaječar-Knjaževac umesto godinu dana trajala je duplo duže, a meštani koji žive na toj deonici ukazivali su na brojne propuste i probleme. Među njima su Miroslav i Bojan Todorović koji  tvrde da, od kako je magistralni put rekonstruisan, ne mogu da uđu u dvorište svoje porodične kuće.

Pre toga, danima je na društvenim mrežama kružila slika sa spornim saobraćajnim znakom za skretanje u selo Borovac. Naime, ukoliko neko želi da se iz sela Borovac uključi na magistralni put Zaječar-Knjaževac neće znati gde jer je znak za skretanje postavljen usred šume. Trenutno se nešto i može videti s obzirom da je lišće opalo, međutim, kada dođe proleće meštani ukazuju na to da je znak potpuno nevidljiv i da se ne zna kojim putem da se krene.

Još jedan znak je bio problematičan i interesantan jer je na tabli pogrešno ispisano da se ide ka Zaječaru umesto ka Knjaževcu i umesto da se znak promeni samo je natpis prekrižen lepljivom trakom.

Ceo prilog možete da pogledate u videu na početku vesti

BONUS VIDEO: Najrizičnija saobraćajnica u Zaječaru: Ova raskrsnica je nepregledna i opasna a pored nje je dečije igralište

 

Komentari

Svi komentari (0)