Relja o brendu „Made in Balkan“: Oseća se ideja zajedništva

Emisije 21. apr. 202123:48
Podeli:
Foto: Nova S

Reper Relja Popović bio je gost današnje emisije "Među nama", gde je govorio o svojoj karijeri i novom modnom brendu koji je pokrenuo.

„Ogromna je promena i svima je promenila život, a meni na taj način da mi je onemogućeno da se bavim svojim poslom. Sreća je ta da sam do prošle godine dobro radio, pa mogu da priušim da ne moram neko vreme da radim određeni vremenski period. Postoje razni benefiti tu, a to je da sam više sa ćerkom i ženom. Eto u tom nekom vremenu koje nije ni lepo ni prijatno, meni je ipak donelo neku inspiraciju da se bavim nekim novim stvarima“, rekao je Popović

Inspiracija za modni brend „Made in Balkan“ nastala je još pre dve godine, tačnije 2019., kada je prvo objavio muzički album pod istim nazivom.

„Kada sam objavio taj album još uvek sma radio i video sam koliko se ta ideja ‘Made in Balkan’ primila među populacijom. Koliko god ta populacija bila malo mlađa ili malo starija, ipak osećaju tu ideju zajedništva. Toga da ne žele da među nama bude granica, da smo svi povezani i da pričamo istim jezikom“, rekao je Relja.

Komentari

Vaš komentar