Rade Radovanović, emisija Među nama, Medju nama Nova S
Rade Radovanović Foto: Nova S

Gost emisije "Među nama" bio je novinar i pisac Rade Radovanović, koji je sa voditeljkom Majom Nikolić razgovarao o odnosu vlasti i opozicije, kao i Vučićevoj retorici.

Novinar i pisac Rade Radovanović komentarisao je odnose vlasti i opozicije, te naveo da je retorika koju Aleksandar Vučić sad koristi „retorika inferiorca koji se ponaša superiorno“.

„On misli da sve može, da nas može tretirati kao Vijetnamce, kristi klasičan mehanizam odbrane racionalizacije“, kazao je Radovanović.

„U ovako razorenom sistemu taj čovek zloupotrebljava sve moguće mehanizme vlasti i potrebno je da građani znaju cenu svega toga“, prokomentarisao je novinar i pisac.

Istakao je da kampanja koju SNS vodi protiv Dragana Đilasa podseća na onu koja je bila uperena protiv ubijenog Olivera Ivanovića.

„Ima dokaza da su radili taj spot posle čega je došlo do ubistva, a mi i dalje ne znamo ko je ubio jednog časnog čoveka. Ta se praksa nastavlja ovde i Aleksandar Vučić svojom kampanjom ostvaruje svoje enormne rezultate na izborima“, kazao je Radovanović.

Celo gostovanje možete pogledati u prilogu emisije „Među nama“.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram