Prelević o Grčićevom pismu: Verujem da on to nije napisao, ne zna ni da pročita

Emisije 12. jan. 202223:11
Podeli:
Božo Prelević, gost, emisija Među nama, Medju nama Nova S
Božo Prelević Foto: Nova S

Advokat Božo Prelević bio je današnji gost emisije "Među nama" sa kojim je novinarka Maja Nikolić razgovarala o otvorenom pismu Milorada Grčića, izborima i opoziciji na izborima.

Prelević je rekao da znajući okolnosti pod kojima je živeo Milorad Grčić, rastao i školovao se u Obrenovcu, može da kaže da ne veruje, ne da on nije napisao pismo, nego da ne ume ni da isto pročita.

„Ono što se sa sigurnošću slažem sa gospodinom Grčićem, mada mi je to teško da priznam, jeste da ćemo mi biti šaka jada ako deo pohlepnih vlasti nastavi na ovaj način da upravlja ovom zemljom. Ne radi se ovde ni o kakvim zapadnim ambasadama, za šta optužuje Zoranu Mihajlović, već se radi o onome što je on rekao, a to je da je u pitanju punjenje džepova. Uzimajući u obzir da niko od nas ne misli da je Zorana Mihajlović pala sa neba u Vladu Srbije, već da je doveo najmoćniji čovek, onda mi je teško da zamislim da najmoćniji čovek to ne zna i ne vidi… Ja mislim da je to jedna dobro uigrana ekipa i sve što je rekao gospodin Grčić, po mom dubokom uverenju, važi za skoro celu vladu. To je moj osećaj“, naveo je Prelević.

Ocenio je da u okviru SNS postoji jedan ozbiljan sukob i da ćemo to videti kod Vladimira Đukanovića.

"Postoji jedan ozbiljan sukob ovih koji su proruski i koji Zoranu Mihajlović doživljavaju kao neku ekspozituru američke ambasade, kao i Nebojšu Stefanovića. Doduše, Zorana Mihajlović je član trilaterale i neko ko je otvorio vrata Rio Tintu svojevremeno preko G17 plus, koji su i danas u vlasti. Članovi SNS veruju da Zorana Mihajlović u stvari samo skladišti podatke koji će biti optužujući one sekunde kada oni padnu sa vlasti. Zato je užasno nepovrenje prema njoj. Ona nije izvorno radikal, ona izvorno misli da je 5. oktobar dobra stvar, ona se bitno razlikuje po tim svojim pogledima od njih, ali ja opet sa druge strane o Zorani Mihajlović, znajući koga je sve smenila, kad su otkrivali afere, ne mogu da kažem bog zna šta lepo", naveo je Prelević.

Pogledajte celo gostovanje:

BONUS VIDEO: Božo Prelević: Pokrali su nas dok smo blenuli u televizor

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar