U svojoj autorskoj emisiji "Utisak nedelje", koju možete pratiti na televiziji Nova S, Olja Bećković je ponovo za vas sumirala događaje koji su obeležili proteklu sedmicu.

Javnost na Balkanu potrsla je priča o Mladenu Duliću. Ana Mirković govorila je o tome šta smo mogli kao društvo, a nismo uradili da bi se izbegle ovakve tragedije.

Prošle nedelje je Beograd bio najmanje 4 dana na vrhu liste najzagađenijih gradova na svetu. I dok smo mi u smogu i magli kašljali i kijali premijerka nas je uveseljavala svojim mudrolijama o Sarajevu i Zagrebu i njihovim problemima sa zagađenjem.

U šetnji Pasuljanskim livadama odeven u košulju, pleteni džemper i toplu jaknu predsednik se prošle nedelje ostrvio na građane koji su imali primedbe na grejanje koje plačaju.

Gde nema čistog vazduha i grejanja ima alternativnih načina zagrevanja javnosti…ajmo na dronove!

Da bi se osećali potpuno spokojno i da ne bismo mislili ni o čemu drugom, ponovo smo sa Vučićem na vojnom poligonu. Veruje se da javno ne treba govoriti o odbrambenim pitanjima i o tome koliko čega imamo. Tako ipak ne misli vrhovni komandant, da li je u pitanju otkrivanje vojne tajne ili igranje na kartu impresioniranja nacije.

Čuli smo iz usta predsednika kako smo ozbiljna država, a koliko je to tačno govori i to kome je dato da bude glavni glasnogovornik  i ideolog odbrambene strategije Srbije.

BONUS VIDEO: Predlozi iz „Utiska“: Gologuzi Vesić i Vučevićev Snajper u novoj sezoni skupštinskog cirkusa

Komentari

Svi komentari (1)