Andrej Josifovski Pijanista Foto:Nova S

Arhitekta Andrej Josifovski poznatiji kao Pijanista, bio gost današnje emisije "Među nama", gde je govorio o svojoj karijeri i novim projektima. Inače, Andrej je nedavno okupirao pažnju mozaikom od teniskih loptica sa likom najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, a koji je prvi takvog tipa u svetu.

„I dalje sam umoran, ali sam srećan isto kao i u trenutku kada sam smislio tu ideju i kada su me Jelena i fondacija podržali da to napravimo i naravno kada je Novak došao na teren“, rekao je Josifovski.

„Četri dana neprekidno sam radio na mozaiku, ali sam imao podršku od tima koji me prati već dugo. Ta četri dana smo 24 sata radili na projektu. Poslednji dan rada bukvalno nismo ni išli kući. Bilo je teško, nisam bio zadovoljan kako je do kraja to ispalo, ali je definitivno ideja sprovedena u delo i pokazala smo ono što smo hteli, a to je ko je kralj“, kaže on.

No, nije samo mozaik posvećen Đokoviću izazvao veliku pažnju javnosti. Naime, Andrej je pre nekoliko meseci napravio i mozaik Jovana Memedovića, kako bi izrazio zahvalnost na ekološkoj svesti i skretanje pažnje javnosti na ogromnu zagađenost reka i jezera u Srbiji.

 

 

Komentari

Svi komentari (0)