Petrušić: Belivukova grupa nastala i rasla za vreme vlasti SNS

Emisije 29. jul. 202108:26
Podeli:
Foto: Screenshot RTS
Foto: Printscreen NOVA S

“Grupu Veljka Belivuka možemo isključivo da vežemo za period od kad su naprednjaci na vlasti. Mislim da su se malo zaneli, jer su ti kriminalci stasali za vreme njihove vlasti", rekla je u emisiji "Probudi se", novinarka NIN-a Sandra Petrušić.

Petrušić ističe da je vlast priču oko klana Veljka Belivuka pretvorila u rijaliti, te da je nametnula tu temu kao pitanje života i smrti.

“Mislim da se ovde malo zaleteli. Oni su odradili to hapšenje, ali su navikli da im se beskrajno divimo za to što su uhapsili neke kriminalce. Malo su zaneli, jer su ti kriminalci stasali za vreme njihove vlasti. Ako možemo da ih vežemo, onda možemo samo za period od kad su naprednjaci na vlasti. Mi ne znamo za tu grupu pre toga”, ističe Petrušić, dodajući da su time predstavnici vlasti “sami sebi uskočili u usta”, jer ne postoji način da okrive opoziciju.

“Kako će oni sad okriviti Đilasa za ovo? Neko mora da ima mnogo nizak obrazovni nivo kako bi progutao priču da je opozicija stvorila njihove kriminalce koje smo mi viđali na inauguracijama i javnim mestima”, ističe Petrušić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar