Ognjenović: Žao mi je što je DS prepolovljena

Emisije 02. jul. 202108:25 > 15:16
Podeli:
Foto: Printscreen NOVA S

“Žao mi je što je Demokratska stranka prepolovljena. Ne zna se tačno zašto i iz koje kancelarije je to diktirano. U pitanju je velika greška. Mi smo formirali pokret “Demokrate Srbije” i razgovaramo sa pojedinim opozicionim strankama o mogućnostima da doše do ukrupnjavanja”, rekla je u emisiji “Probudi se”, rediteljka i književnica, Vida Ognjenović.

Komentarišući izbore u Demokratskoj stranci, koji će se održati u nedelju, Ognjenović je rekla da čitav proces iz ugla osobe koja je izbačena iz te partije.

“Žao mi je što je tako i što je stranka prepolovljena. Ne zna se tačno zašto i iz koje kancelarije je to diktirano. U pitanju je velika greška da se najpre bude protiv izbora i da se predlog za njihovo održavanje ne stavi ni na dnevni red, a da šest meseci kasnije zakažu izbore s jednim kandidatom”, rekla je ona.

Ognjenović je se osvrnula i na to što je deo izbačenih članova DS napravio novu političku organizaciju “Demokrate Srbije” napominjući da se lider te organizacije, Branislav Lečić, privremeno povukao dok traje istražni proces.

“Već se može pročitati da su to bile neosnovane optužbe i da je i onaj audio snimak bio nameštaljka. Mi smo formirali pokret i sarađujemo sa drugim opozicionim strankama o okrupnjavanju. Razgovaramo sa Novom strankom, SDS Borisa Tadića, ekolozima i ta komunikacija je redovna”, istakla je ona.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar