Nasuprot nazivu svoje grupe decenijama su istinski verni dobroj i kvalitetnoj muzici. Svako ko ih je slušao uživo osetio je da ono što rade potkrepljeno talentom, ali i ogromnom ljubavlju prema muzici. Upravo zato mnoge je obradovala vest da će bend Neverne bebe ponovo moći da slušaju 8. marta u Kombank dvorani u Beogradu.

Milan Đurđević iz Nevernih beba ističe da je godinu i po dana pauze članove benda „vratila u neku vrstu restarta“.

„Godinu i po dana apstinencije je ostavila čudan trag i vratila se velika želja da opet budemo mladi, slobodni i da opet sviramo sve ono najbolje što smo nekada svirali“, rekao je Đurđević u emisiji „Među nama“ na TV Nova S.

On je najavio da će na predstojećem koncertu svirati i neke pesme sa novog albuma „Hodaj“.

Govoreći o najnovijoj pesmi, Đurđević navodi da je ona o iskušenjima koja su sveprisutna u našim životima i dodao da njom žele da „ljude vrate sebi“.

Vladan Đurđević, basista benda, ističe da je ovo kao povratnički koncert, te da je predstojeći nastup veliki izazov za bend.

Govoreći o novom spotu, Vladan navodi da je on snimljen u kanjonu reke Pive i da su to bila dva-tri nezaboravna dana u njihovim životima.

„To su bili prizori za nezaborav“, dodaje on.

Inače, sledeće godine Neverne bebe slave 30. rođendan benda.

Milan Đurđević navodi da Neverne bebe od drugih bendova na sceni razlikuje to što su sa svakim albumom išli na „drugu stranu“.

„Mi smo u kombiju pravili karijeru, pisali smo pesme, putovali i svirali gde ima puteva i struje. Ono što nas razlikuje od svih ostalih bendova na sceni je što smo sa svakim albumom išli na drugu stranu, išli smo u razne faze, jer je muzika jedan veliki eksperiment“, navodi Đurđević i zaključuje:

„Toliko smo upućeni jedni na druge, bilo šta da se desi, ne bi mogli jedni bez drugih.“

Bonus video – Neverne bebe: Zašto je odbio da proda autorska prava

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar