Večeras je u svoju borbu sa viškom kilograma krenulo 16 novih takmičara u emisiji "Najveći gubitnik" koja se prikazuje na TV Nova.

Tim povodom, u emisiji „Među nama“ gostovali su treneri Maša Kuprešanin i Stefan Nevistić, kao i Danijela Buzurović koja će ove godine voditi „Najvećeg gubitnika“.

„Ovaj projekat je nešto potpuno novo i neverovatno za mene. Ovako nešto nikad do sada nisam radila. Ovo dvoje ljudi su takvi da smo svi postali jedna porodica. Toliko emocija nisam imala ni na jednom projektu do sada i ovo je prvi put da ću ja gledati na televiziji emisiju koju radim jer neću biti u montaži, ne znam kako to izgleda i strašno sam uzbuđena“, rekla je Danijela.

„Danijela je stvarno jedan profesionalac i mislim da se lepo snašla u ovoj ulozi s obzirom na to da prvi put ovo radi i radi to i bolje nego što smo očekivali. Mislim da je pogodila ono pravo, a to je da takmičare razume i mislim da će odlično odraditi ovaj posao“, rekla je Maša.

„Svaki takmičar je poseban, svako je ličnost za sebe, svako ima taj neki odbrambeni mehanizam, a na nama je da svakom od njih pristupimo individualno, ali i da od njih napravimo tim koji će uspeti da funkcioniše“, nadovezao se Stefan, a šta su još pričali, možete poslušati u video-prilogu na početku teksta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar