Nakon hladnog vremena i jake hrane, proleće je pravo vreme za laganiju, zdraviju i prirodniju ishranu. Na tezgama svih pijaca se mogu naći zelena salata, rotkvice, mladi spanać, blitva, mladi luk, sremuš, jagode, jabuke i još mnoštvo namirnica karakterističnih za ovaj period godine.

Kakav je pijačni barometar ovog meseca, pokušala je da sazna Danijela Lazović, reporterka jutarnjeg programa „Probudi se“. Mediji naširoko pišu o cenama jagoda i koja je razlika u ceni između domaće i one grčke jagode.

Pre samo desetak dana jagode su bile između 500 i 700 dinara, međutim kako kažu na Kalenić pijaci, kako su već tu deset dana cene su pale u proseku negde između 300 i 400 dinara.

Prilog pogledajte na početku ove vesti.

PROČITAJTE JOŠ: 

BONUS VIDEO: Proverili smo šta se desi kada na najpopularniju beogradsku pijacu krenete samo sa karticom, bez keša

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar