Miljana Nešković u „Među nama“: Janković nije govorio o trovanju Vučića

Emisije 27. sep. 202122:10 > 22:14
Podeli:
Miljana Nešković. O Saši Jankoviću, emsija Među nama, Medju nama Nova S
Miljana Nešković Foto: Nova S

Miljana Nešković, novinarka, bila je gošća emisije "Među nama", a sa Majom Nikolić razgovarala je o bivšem predsedničkom kandidatu Saši Jankoviću, čije je gostovanje u njenom autorskom podcastu "Snaga uma" izazvalo veliku pažnju.

Na pitanje da li je tokom razgovora sa Jankovićem, osetila da je „nabola“ nešto što će već sutradan biti na svim naslovnim stranama tabloida, Nešković je rekla da nije očekivala takvu reakciju, te da nije mislila da će sve trajati dve nedelje.

„Znala sam šta sam čula, a znala sam i koje sam potpitanje postavila i čula sam šta je čovek rekao. To je izvučeno u naslovu zato što sam smatrala da je u pitanju nešto što je u interesu da se zna. Ja nisam aktivistkinja ni opozicije, ni bilo koga drugog, prosto, mi razgovaramo. Ja se trudim da u svakoj epizodi vodim razgovor na neke teme koje su zanimljive, ali i da postavljam pitanja koja su alternativna“, rekla je između ostalog Nešković.

Ona je naglasila da je gostovanje Saše Jankovića izazvalo veliku pažnju, te dodala da on nije govorio o trovanju Aleksandra Vučića, a kako su to predstavili tabloidi.

Pogledajte celo gostovanje:

BONUS VIDEO: Podcast Snaga Uma Saša Janković

Komentari

Vaš komentar