Moram da priznam da nikada nisam bila svesna svoje popularnosti. Nikada to nisam shvatala. Kada starite jedina odbrana koja vam je ostala je iskustvo, kazala je glumica Ljiljana Dragutinović gostujući u emisiji "Probudi se" na "Nova S".

Pre 45 godina glumica Ljiljana Dragutinović osvojila je publiku kao Milica Živić u filmu i seriji „Više od igre“, na televiziji je bila Natalija, Vukosava Šćepanović, Persida Pantić, igrala u kultnim predstavama Zvezdara teatra, plenila stasom i glasom na sceni, često pevala, što će ponovo i raditi 3. juna u predstavi „Brod plovi za decu rudara“, a o svemu tome govorila je glumica u emisiji „Probudi se“.

Ovom prilikom prisetila se i događaja kada su ona i Petar Božović dobili batine.

– Pera je pevao na Bajloniju, prišao mu je policajac i zamolio ga da prestane, a on kakav je, samo je nastavio. Potom ga je policajac udario, a ja sam stajala između njih. Odvedeni smo u policiju gde smo dobili velike batine. Šamarali su ga, a ja sam vikala da to ne smeju da rade, pa i ja dobila. Uveče smo morali da igramo predstavu. Bila su takva vremena, brzo smo to zaboravili – ispričala je Ljiljana Dragutinović.

Celokupno gostovanje možete pogledati u videu na početku teksta.

Bonus video: Frano Lasić u „Probudi se“