Lena Kovačević Foto: Nova S

Džez pevačica, kompozitor i tekstopisac Lena Kovačević bila je gošća današnje emisije "Među nama", gde je sumirala utiske o filmu "Nije loše biti čovek" u kojem tumači ulogu pevačice.

Pročitajte još:

S obzirom da joj je ovo prvo glumačko iskustvo, Lena je otkrila kako se snašla na setu i koliko je zadovoljna svojim učinkom.

„To je negde najsličnije muzičkom spotu, ne razlikuje se mnogo pošto ja nemama ulogu koja je imala puno replika. Igram muzičarku, jednu fatalnu ženu koja zapravo voli neki podzemni svet. Ona je zapravo verenica Mome Mraka koga igra Andrija Milošević“, otkrila je na početku Lena.

Inače, film će premiejro biti prikazan u decembru, a Lena kaže da već sada vlada ogromno interesovanje i uzbuđenje za isti, i to ne samo u Srbiji već na prostoru čitavog Balkana.

„Ne sećam se da smo u nekom skorijem filmu imali ovako jaku postavu glumaca. Od Vojina Ćetkovića, Hristine Popović, Branke Katić, Žike Todorovića, Jezdića do Laneta Gutovića koji je u ovom filmu odigrao poslednju ulogu, pa opet do naravno Kičića. Dugo se nije desilo da u jednom filmu imamo tako jednu A listu glumaca“, kaže ponosno Lena.

Ceo razgovor poslušajte u videu u nastavku teksta:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)