Kovačević: Otkazani su mi koncerti u Italiji, Turskoj…

Emisije 12. maj. 202121:55
Podeli:
Foto: Nova S

Pevačica Lena Kovačević gošća je današnje emisije "Među nama", a povod gostovanja bio je internacionalni uspeh koji je doživela zahvaljujući pesmi "Požuri", koja se pušta na najslušanijoj radio stanici u Turskoj.

„Stvarno neverovatna stvar. Ušli smo u ovu 2021. godinu, a 2020. godine nam se desilo nešto fantastično, da je pesma ‘Cafe’ ušla na te Turske radio stanice. Zatim smo pre dve nedelje saznali da se moja pesma ‘Požuri’ emituje isto na najslušanijem radiju spore muzike, koja ima nacionalnu frekvenciju, što je za mene neverovatna čast. To je pesma koja je skroz na srpskom, nema ništa što je vezuje za Tursku. Pre nekoliko dana saznali smo i da se pesma ‘Leto je’, koju smo uradili kao obradu, sluša u Egiptu“, rekla je Lena.

Lena je prošle godine polako počela da osvaja tursko tržište, te je uradila i nekoliko intervjua za tamošnje medije i prestižne magazine.

„Prošle godine su mi otkazani koncerti u Italiji, Holandiji, Nemačkoj, Turskoj… Tako da je 2020. godina trebalo da bude godina koncerata. Nastupala sam i na ‘Milano Fashion Weeku'“.

Komentari

Vaš komentar