Kalina Kovačević: Zanimljivo je da muškarac postane žena

Emisije 06. maj. 202121:54
Podeli:
Medju nama
Kalina Kovačević Foto:Ivan Dinić/Nova S

Glumica Kalina Kovačević je bila današnja gošća emisije "Među nama", a govorila je o predstavi "Orlando" i dugoočekivanoj seriji "Cveće zla" u kojoj tumači jednu od uloga, a koja će biti prikazana na televiziji NovaS.

„Meni fale zagrljaji, osmeh, kafana… Fali mi da nema straha, već da uživamo u svakom trenutku u ovom životu koji nam je dat“, rekla je Kalina na početku razgovora.

U komadu „Orlando“, koji je ovog proleća napokon doživeo svoju premijeru u Narodnom pozorištu, Kalina tumači lik ruske princeze.

„Od onih glumaca sam koji gostuju samo kada imaju neki razlog. Ovog puta u pitanju je premijera predstave ‘Orlando’. Tumačim lik ruske princeze Saše, klizačicu. Kostimi su zaista fenomenalni i ja sam neprepoznatljiva. Moj lik je jako bitan, zato što Orlando živi više od 300 godina,  a u momentu kada upozna Sašu on doživljava prvi brodolom. Vremenom kroz svoje sazrevanja, kroz sve što prolazi u životu on postaje žena. To je vrlo zanimljivo, da muškarac postane žena“, kaže glumica o pomenutom pozorišnom komadu.

Pogledajte celo gostovanje:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar