Vreme je posta, a oni koji zaista poštuju pravila posta sredom i petkom poste na vodi, a da li je jestivo cveće još uvek nov trend u kulinarstvu i doprinosi li ono samo izgledu ili i ukusu hrane.

Šta spremiti na vodi i kako raznovrsno jesti pravi je izazov domaćine i domaćice. Predlog ima Katarina Radović, reporterka jutarnjeg programa „Probudi se“. Ona nam prenosi kako nalazi ideje za spremanje posnih jela pogotovo onih na vodi.

Da je post na vodi izazov i da je težak svi znaju, ipak da može da se kvalitetno posti i na vodi za TV Nova otkriva stručnjak i kuvar Marko Kožović iz Novog Pazara.

U supermarketima u Srbiji se na rafovima pojavilo jestivo cveće i za samo pet grama ovog cveća morate da izdvojite čak 600 dinara. Tako d vam naspram ovog cveća punjene lignje na vodi dođu džabe. Da li je jestivo cveće postalo sastavak mnogih obroka na trpezama u Srbiji?

Odgovore na ovo pitanje potražiće Jelena Vučetić, reporteka jutarnjeg programa „Probudi se“.

Prilog pogledajte na početku ove vesti.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Slava se slavi i kada je sve preskupo: Kako je prošao Sveti Nikola danas u Srbiji?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar