Nakon što je Milan Radoičić, kontroverzni biznismen sa Kosova i potpredsednik Srpske liste, poslao video poruku iznad Leposavića svim Srbima, a i onim drugima, kako kaže, javnost se pita - otkud obraćanje baš sada i kome su sve upućene reči sa severa Kosova? S druge strane, kosovska policija nastavlja je raciju na nekoliko lokacija na severu Kosova i to u slučajevima u kojima se pominje i Milan Radoičić.

Reporter: Đuro Svilar

„Pravi teror nad našim srpskim narodom tek počinje. Mom narodu na severu, a i svim Srbima samo da kažem, i onima drugima, tu sam, vratio sam se, a vi znate šta to znači, jer odavde nazad nema. Živela Srbija!“, kaže Milan Radoičić, potpredsednik Srpske liste.

Da li je jasno šta je ispod krsta na brdu Kamilja iznad Leposavića imao da poruči Milan Radoičić, pitali smo premijerku Brnabić.

„To morate da pitate Milana Radoičića. Zašto? On zna zašto, nisam ja snimila taj video. Kakav je položaj Srba na KIM smo mogli ponovo danas da vidimo, kada su ponovo sačekali seosku slavu Svetog Jovana da maltretiraju Srbe u Štrpcu, bez ikakvog razloga i bez ikakvog povoda“, rekla je prmijerka Ana Brnabić.

Povod za obraćanje Radoičića, za advokata i nekadašnjeg lidera kosovskih Albanaca, Azema Vljasija, leži u direktnoj vezi i koordinaciji Aleksandra Vučića.

Pogledajte prilog iz emisije „Među nama“:

 

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)