Jedan od najistaknutijih voditelja sa naših prostora, Ivan Ivanović bio je gost emisije "Probudi se", a povod njegovog gostovanja bilo je obeležavanje "Svetskog dana televizij", danas 21. novembra.

Pročitajte još:

Danilo se na samom početku emisije prisetio svog početka rada na televiziji.

„Idiot je jedna čudna sprava na koju se nekada novinari nekada previše oslanjanju. Ne volim košuljice napisane na 50 strana, ne volim da pitanja budu pisana na „idiotu“. Mislim da bi pravi televizijski novinari da rade prirodno svoj posao“, rekao je Ivanović.

Ivanović kroz par meseci proslavlja čak 15 godina postojanja na javnoj sceni, te se kroz razgovor sa Mašojevićem osvrnuo na početak svoje televizijske karijere i ispričao kako je počeo sa snimanjem svoje autorske emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

„Meni je tačno 12. januara sledeće godine punih 15 godina televizijske karijere. Osećam se kao da je prošlo 30 godina, a taj moj put je neverovatan“, kaže on.

„Sećam se da smo imali jednu emisiju „Povratak u civilizaciju“ u okviru Survivora, pošto mi je to bio prvi put da sam snimao u studiju ja sam tada bio toliko zbunjen i shvatio sam da sve što sam do tada znao – da ustvari ništa nisam znao“, kaže Ivanović i nastavlja da objašnjava:

„Kada su čelnici videli da imam dobre rezultate u tom terminu, a to je bio petak veče direktorka tadašnje produkcije te televizije me je pozvala i ponudila taj termin. Odmah sam tražio ‘let night show’, ona me je ubeđivala da to niej dobra ideja i da to niej za mene, ja sam nju ubedio da sam ja taj i tako smo snimili pilot epizodu. Ni danas ja ne znam odakle mi takvo samoupozdanje da predložim tako nešto“.

„Čime god da sam se bavio u životu želeo sam da to bude nešto veliko i da budem na vrhu. Nikada nisam imao ambicije da tavorim na dnu ili negde u sredini, to prosto niej moje životno opredeljenje“, zaključio je on.

Ceo razgovor poslušajte u videu na početku razgovora:

BONUS VIDEO:  Veče sa Ivanom Ivanovićem Lena Kovačević, Dušan Kovačević, Bajaga i Andrija Milošević

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.