Haris Džinović: Lenj sam čovek, više prostora sam dao hedonizmu nego profesiji

Emisije 28. sep. 202122:38
Podeli:
Haris Džinović Foto: Nova S

Haris Džinović danas je bio gost u emisiji "Među nama" na TV Nova S, gde je u rzagovoru sa voditeljkom Majom Nikolić ispričao neke stvari po prvi put do sad.

Uspešna karijera Džinovića traje punih 40 godina, koja je upotpunjena brojnim hitovima poput „Laže mjesec“, „Ostariću, neću znati“, „Muštuluk“, „Kako mi nedostaješ“, „Rano je za tugu“, „I tebe sam sit kafano“, „Sjećaš li se one noći“ i drugih. Na pitanje da može da vrati vreme, da li bi nešto menjao i da li bi se možda još više predao poslu, kralj meraka je rekao da je mogao mnogo više da postigne u muzici da je hteo.

PROČITAJTE JOŠ

„Pa ja mislim da sam mnogo više da dam muzici. Ja sam inače, onako, pomalo lenj čovek u životu, bar prema toj muzici. Neke druge stvari odradim onako kako se ne bi ni nadao. Mnogo više sam mogao dati muzici, a nisam. Mislim u smislu komponovanja, pravljenja, možda više koncerata… Više prostora sam dao hedonizmu nego profesiji“, rekao je Haris i otkrio da li bi sve isto ponovio:

„Pa od prilike bi, ali sigurno se više i ozbiljnije posvetio muzici. Bio sam dosta neozbiljan, komotan i komforan. Ali, eto. Tako je bilo. Trebalo je više“, rekao je Haris.

Poznato je da su Haris Džinović i nedavno preminula hitmejkerka Marina Tucaković bili kućni prijatelji, a dok se nisu sprijateljili dugo su sarađali.

„Ne znam šta da kažem, pričao sa sa Futom dugo telefonom. Mi smo bili kućni prijatelji. Otišla je jedna žena koja je mnogo znala o životu, koja je bila jako dobar lik, dobar čovek, koja se neće ponoviti u skorije vreme, bar ja ne verujem da će se to ikad desiti. Žena je s takvom lakoćom pisala tekstove. Nije bilo važno koji je žanr muzike u pitanju, ona je pisala za sve. Ljudi nisu ni svesni koliko je nenadoknadiv gubitak. Ne samo za muziku, nego je i njeno prisustvo bilo i te kako važno. Čak sam od nje naučio nešto i po pitanju kuvanja jer je zaista bila vrstan majstor te vrste zanata. Stizala je da napravi pesmu, da opremi dvoje dece, muža, sebe… „, rekao je, između ostalog, Džinović.

Foto: Nova S

Ceo intervju sa Harisom Džinovićem pogledajte na početku teksta u prilogu.

BONUS VIDEO:

Snežana Đurišić: Srećnija sam kad radim nego kad odmaram

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar