Vahid Džanković, Senda Boukadida i Uroš Tomić, serija Kljun, gosti, emisija Među nama, Medju nama Nova S
Vahid Džanković, Senda Boukadida i Uroš Tomić Foto: Nova S

Ekipa serije "Kljun", reditelj Uroš Tomić i glumci Senda Boukadida i Vahid Džanković bili su gosti današnje emisije "Među nama".

Pročitajte još:

Na samom početku, reditelj i glumci su otkrili svoje impresije nakon što je serija pre nekoliko dana osvojila nagradu publike na prestižnom festivalu serija u Kanu, Canneseries.

„Hvala svima što su glasali za seriju. Stvarno velika podrška, stvarno smo oduševljeni. Nismo očekivali za nominaciju na festivalu u Kanu jer smo potpuno zaboravili na festivale. Potrefilo se da se dogodilo sve u isto vreme kada je i emitovanje, tako da je stavrno lepo“, rekao je Uroš.

Voditeljka je sa glumcima i rediteljem pričala i o sadržaju osme epizode koja je večeras prikazana na kanalu NovaS.

GlumicaSenda je otkrila i zanimljive detalje sa snimanja serije, kada je snimajući jednu secnu umalo skočila sa mosta u reku.

Ceo razgovor pogledajte u videu u nastavku teksta:

Za one koji su propustili početak, i one koji preferiraju da odmah gledaju sve epizode, omogućeno je i bindžovanje cele serije na EON-u.

U pitanju je kriminalistička serija, u kojoj mlada, ambiciozna detektivka Sonja Kljun, dobija zadatak da iz Beograda ode u Suboticu i tamo istraži navodno samoubistvo, ne očekujući da će njen dolazak pokrenuti lavinu događaja, koji će razotkriti duboko zakopane tajne vezane za misterioznu organizaciju, ali i za Sonjinu prošlost.

Boravak u Subotici preokrenuće joj život, posebno kada njoj i njenoj desetogodišnjoj ćerki počnu da se javljaju zastrašujući snovi koji se povremeno i ostvaruju.

Prihvatanjem svog neobičnog dara, Sonja će razotkriti opasnu zaveru koja se krije iza navodnog samoubistva, ali i duboko zakopanu tajnu iz svoje prošlosti.

Serija je rađena po scenariju Matije Dragojevića i Ljubice Luković, u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića.

Uloge tumače Ivana Vuković, Stefan Vukić, Ljiljana Blagojević, Mićko Ljubičić, Filip Đurić, Nataša Tapušković, Mirko Vlahović, Ivana V. Jovanović, Ljubiša Milišić, devojčica Drena Mršić.

Kreativni producent i saradnik nascenariju je Srđan Dragojević, direktor fotografije je Dušan Grubin, kompozitor Vladimir Pejković a montažu potpisuje Nemanja Ćeranić.

Izvršni producent serije je Delirium Films.

BONUS VIDEO: Kljun najuspešnija regionalna serija fascinantna mešavina žanrova

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.