Georgiev: Dok Vučić pokušava da proda oružje, radnici Krušika štrajkuju

Emisije 13. okt. 202108:35 > 12:45
Podeli:

Gostujući u emisiji “Probudi se”, direktor NewsMax Adria Slobodan Georgiev je rekao da nije slučajno organizovan Međunarodni sajam naoružanja u Beogradu istovremeno kad i 60 godina od prvog skupa Nesvrstanih.

Georgiev kaže da je važno videti kakav će biti rezultat svega toga, ali i podseća da, “dok Vučić organizuje Sajam u Krušiku je bio štrajk”.

“U pitanju je fabrika koja proizvodi to naoružanje koje on hoće da proda. Ta fabrika se raspala zato što je korupcija pojela. U te koruptivne poslove bili su uključeni Nebojša Stefanovića sa svojim ocem i ništa se tu nije desilo.

Komentarišući što broj vakcinisanih u Srbiji stangira, Georgiev kaže da bi voleo da se veći broj ljudi zaštiti, ali da je veliki problem što se građanima šalju kontradiktorne poruke od predstavnika vlasti.

“Mislim da smo mi još od proleća propustili šansu što se tiče vakcinacije, kad smo bili među prva tri u Evropi. Premijerka Srbije je rekla da je jedina mera vakcinacija i na tome se vidi koliki je njen rejting i koliko je narod sluša”, ističe on.

Kompletno gostovanje Slobodana Georgieva pogledajte u video snimku na početku teksta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar