Kragujevčanin Marko Jovanović posle godinu dana muči iste muke, EPS mu je po ko zna koji put ponovo dostavi, kako kaže neosnovani dug za struju. Iako on godinama dokazuje da nije dužnik koga traže, ovaj postupak nikako da dobije svoj epilog.

– Ne znam kako i na koji način se ovo ponovo pokreće kada je EPS i zvanično potvrdio da me nema u njihovoj bazi dužnika – rekao je Jovanović za jutarnji program „Probudi se“ i to je jedina istina. Taman kada je mislio da je problem konačno rešen, dostavljenom opomenom pred utuženje krenule su nove noćne more.

– Dug je veći no što je bio, raste i veći je sada za 10.000 dinara. Prošlog puta je EPS naložio da mi vrate sredstva koja su mi odbijena od plate a sada su u opomeni napisali da im se obratim i ako to ne uradim onda će ponovo javni izvršitelj da pokrene slučaj – kaže Jovanović i tvrdi da oni nekako dobijaju njegov matični broj od Policijke uprave u Kragujevcu. a

– Pitam ih samo kako nema u tom ugovoru ta informacija oko matičnog broja ako on stvarno postoji između mene i EPS-a. Kako se to ugovor samo zaključuje na ime i prezime. Oni taj ugovor nikad nisu pokazali jer on normalno ne postoji – kaže Jovanović.

Ovaj Kragujevčani je rođen 1987. godine i tereti se za dug za struju na ime Marka Jovanovića koji je rođen 1954. godine i ovogodišnja opomena za dug stigla mu je od „EPS Snabdevanje“ iz Beograda.

– Datum štampanja ove opomene je 1.09. a datum predaje je 2.09. na adresi na kojoj ja ne živim i ne znam evo ako bismo mi sada nešto pokušali da pošaljemo da li bismo uspeli da sutra već da to bude uručeno i to na adresi na kojoj neko ne živi a to njih videli ste i sami prošlog puta ne ometa da meni obustave platu – zaključuje Jovanović.

Ekipa jutarnjeg programa „Probudi se“ se lično prošle zime uverila da Marko Jovanović ne stanuje na adresi koju EPS uporno navodi u dugu za struju.

U prilogu na početku ove vesti saznajte šta je Jovanović poručio EPS-u i timu za naplatu dugova ovog državnog preduzeća.

BONUS VIDEO: Kao nekad u 19. veku: Sa prvim vetrom ili kišom čačanska sela ostaju bez struje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar