Danas je osoba zaposlena u Predsedništvu Srbije Stanislava Pak, nekada visoka funkcionerka Srpske napredne stranke, govorila o tome kako se upravlja Srbijom. Iznela je stvari koje od nje prave uzbunjivačicu jer je, između ostalog, objavila detalje iz delovanja predsednika države Aleksandra Vučića koji pokazuju do kog nivoa se on lično i neposredno meša u posao medija, rekao je Goran Dimitrijević u uvodu u Dnevnik na TV Nova.

„Kaže, on ih uređuje, kreira naslove, bavi se time do te mere da njoj nije jasno kako on stiže da radi bilo šta drugo.

Ono što deo javnosti odavno zna, sada se izliva iz svedočenja Vučićevih saradnika, za koje su dojučerašnji tajkunski mediji naprasno postali jedine slobodne televizije.

Dan pre svenarodnog okupljanja u centru Beograda s ciljem da se pokaže podrška jednom čoveku koji odlučuje o svemu, a kao odgovor na građansku inicijativu ‘Srbija protiv nasilja’, javljaju se i ti glasovi iz Srpske napredne stranke, političke partije koja možda više de fakto neće postojati već od subote, već će se možda stopiti u nešto drugo.

U tome možda građanski protest čak pomogne predsedniku da na Kongresu u Kragujevcu donese neke radikalne odluke, što mu je i inače blisko i liči na njega“, rekao je na kraju uvoda u Dnevnik na TV Nova Dimitijević.

***

BONUS VIDEO – Premijerka i poslanici SNS optužuju nezavisne medije da „truju naciju“