Gosti emisije "Među nama" bili su iz udruženja "Ivent Indusrija" Boško Bubanja, sociolog Dalibor Petrović i hrvatske agencije "Laris" Feđa Čaušević.

Sezona venčanja uveliko je počela, i dok se jedni raduju svadbama, druge brine pomisao na koverat za mladence i novac koji je neophodno izdvojiti.

PROČITAJTE JOŠ:

Nameće se pitanje jesmo li sve galantniji kada su u pitanju proslave, da li se u kovertama daje sve više para nego deceniju pre i da li se pridržavamo tradicije ili se opredeljujemo za moderniji vid proslave.

„Ono što je najvažnije kad neko organizuje svoje venčanje, jeste da ono bude posebno, drugačije od drugih. Znamo da se sve svede na ‘pleši, pevaj, jedi’ i onda neko pokuša da se izdvoji u priči i onda to učini sa eminentnim imenima u muzičkom smislu“, rekao je Čaušević.

„Svi segmenti su važni, od hrane, pića, usluge, prostora, dekoracije, venčanice, benda i ostalih delova. Mislim da je u Srbiji svadba veoma važna stvar“, dodao je Bubanja.

Šta su sve Boško Bubanja, Dalibor Petrović i Feđa Čaušević rekli na ovu temu, poslušajte u video prilogu na početku teksta.

***

BONUS VIDEO: Srđan Olman – Stand up je postao i deo svadbenih veselja