"Sastav Vlade govori - igramo na Ruse i Vulina. Imena su nebitna, neće potrajati dugo. Ako Vlada pretera zimu pitanje je hoće li proleće", rekla je u uvodu Dnevnika na televiziji Nova S Jelena Obućina.

„Dačić se vraća ne mesto gde je penkalo jer je svima jasno da postkosovski ciklus srpske politike mora da počne. Možda mirnodopsko vreme trpi srbovanje, sad će sve teže ići.

Ostavka da se Srbiji kupi još par meseci neće se desiti. Vučić i da hoće, na ta vrata ne sme. Zato vreme kupuje na sitno.

Kad kaže da predlogom za Kosovo nije dobio šansu. Zaboravlja da vlada već deset godina. Svaka je bila šansa za naš plan. Ali kako plana nema, a jaka retorika, a slabašni rezultati prolaze unutra, ali ne i napolju, moraće nešto da se menja. I na Kosovu i u sankcijama i u medijima.

O tome čak i Željko misli. Mitović najavljuje medijsku nuklearnu bombu. On zna šta znači da nikad nije kasno. Od tog zagađenja i od može biti Nova. Upalite, sedite. Biće zanimljivo videti kako građanin Vučić sa nostalgijom gleda Grand nostalgy“, zaključila je Obućina.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar