Andrej Maričić o snimanju nove sezone emisije „Bez granica“ u vreme pandemije

Emisije 23. okt. 202116:48
Podeli:
Andrej Maričić, jutarnji program Probudi se Nova S
Andrej Maričić Foto: Nova S

Voditelj Andrej Maričić bio je gost današnje emisije "Probudi se", a povod njegovog gostovanja jeste njegove autorske emisije "Bez granica" čija će nova, peta sezona, početi sa emitovanjem na televiziji Nova S od 31. oktobra.

Pročitajte još:

Na samom početku Andrej je otkrio koliko je bilo teško snimiti novu sezonu svoje avanturističke emisije, s obzirom na sve mere koje trenutno važe u vezi sa putovanjima zbog suzbijanja kovid pandemije.

„Bez veze bi bilo da u vreme pandemije emisija koja se zove ‘Bez granica’ ima neka ograničenja. Uvek sam tražio tog nekog prostora u okviru pandemije da odem negde i snimim nešto. Ovo sezone sam dva puta bio u Africi, tako da će serijal biti vezan za to podneblje“, rekao je Andrej.

„Nije bilo toliko teško, bilo je drugačije u odnosu na ranije godine. U svakoj zemlji su pravila drugačija kada je pandemija u pitanju, no što se tiče Afrike kod njih pandemija i ne postoji. Nažalost većina tih Afričkih zemlja, pogotovu taj južni deo, stanovništvo je imalo problema i pre same korone vezano za mnoge viruse, ali imaju taj hedonistički pristup životu“.

Ceo video pogledajte u nastavku teksta:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar