Iskra Krstajić Foto: Nova S

Devojčici srpskog porekla koja živi u Nemačkoj ostvario se san - prošetala je čuvenom Alijanc arenom uoči utakmice Nemačka - Francuska. Iako zbog epidemiološke situacije nije mogla da izađe na teren držeći se za ruku sa nekim od fudbalera, za "Među nama" govori da taj dan nikada neće zaboraviti.

Šta biste uradili da vidite svoje ime u čuvenoj Alijanc areni? 13-godišnja Iskra Krstajić zaplakala je od sreće.

„Jako sam se obradovala jer smo morali nekoliko sati ranije tamo da budemo i kad smo izašli na teren ja sam od sreće počela da plačem i onda sam tamo sve vreme plakala“, priča Iskra Krstajić:

Iskra trenira fudbal u Minhenu i imala je tu sreću da Euro 2020 izabere decu iz njenog fudbalskog kluba da budu gosti na utakmici.

„Bio je jedan jako lep momenat. Znao si da moraš da odeš na teren i da moraš da budeš samo kratko na televiziji i da još jednom vidiš publiku sa terena i to je bilo jako lepo“, rekla je Iskra.

Kao momenat za pamćenje Iskra izdvaja razgovor sa fudbalerima Filipom Lamom i Lotarom Mateusom koji je ostavio najveći utisak na nju.

„On nam je rekao da je on predsednik i mi smo tu verovali i rekao nam je ako budemo mirni za sliku, onda ćemo dobiti do kraja nedelje da ne idemo u školu i ja sam verovala, ali sam ipak morala u školu“, kaže Iskra.

Za nju je fudbal najlepši hobi, a kada poraste, kaže, biće arhitekta.

Ceo prilog u emisiji „Među nama“ TV Nova S novinara Nemanje Vidića možete pogledati ovde:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar