Aleksandar Vučković: Volim kad sam sam da patetišem uz muziku

Emisije 17. apr 202213:59
Podeli:

Publiku u Bitefu očekuje komad "Adresa svemir" koji je duhovit, ciničan i radikalno apsurdan, kao i sam život oko nas. Mislim da retko gde sada možete da pogledate ovakvu vrstu teatra, rekao je glumac Aleksandar Vučković gostujući u emisiji "Probudi se" na kanalu "Nova S".

Vučković tumači jednu od glavnih uloga u predstavi „Adresa svemir“ kojom se rediteljka Anja Suša nakon 10 godina vratila na beogradske daske.

– Polazište je u drami „Čekajući Godoa“ ali je Volfram Loc, nemački dramski savremeni pisac zapravo napisao jednu devijantnu verziju tog Beketovog komada. Imao sam prilike da radim sa Anjom Sušom i to iskustvo mi je potpuno promenilo pogled na pozorište. Ona je ozbiljan umetnik i profesionalac i zaista je bilo jedinstveno iskustvo – ističe glumac.

Pored ovog komada u Bitefu, Vučkovića će publika uskoro ponovo gledati u mjuziklu „Zona Zamfirova“ Pozorišta na Terazijama u koji je „uskočio“ umesto Ivana Bosiljčića.

- Pre fakulteta sam često pevao, ali u poslednje vreme sam se posvetio glumi i nisam imao mnogo prilike. Sada me očekuje mjuzikl "Zona Zamfitorva", a privatno volim da uz gitaru povremeno patetišem sam - kaže glumac.

Celokupno gostovanje možete pogledati u videu na početku teksta.

Bonus video: Irfan Mensur - Neko ko želi da bude glumac mora da bude van vinkla

Komentari

Vaš komentar