Foto: Facebook/Stanislav Ristic

Stanislav R. (21) i Dalibor M. (34) iz Vladičinog hana poginuli su u jutrašnjoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš kod Aleksinačkih Rudnika, saznaje Nova.rs. Prema našim saznanjima, braća su radila kao trubači.

Autori: Miljana Isailović, Aleksa Momčilovič

Kako saznaje naš portal, mladići su poginuli dok su se vraćali sa svirke, a u trenutku nesreće u vozilu je bilo pet osoba.

„Poginuo je vozač i putnik koji je sedeo iza njega, trubači, ostalo troje je povređeno i prevezeno u niški Urgentni centar i svi su svesni, komunikativni i stabilnih vitalnih parametara“, navodi sagovornik našeg portala.

Foto: Privatna arhiva

Prema nezvaničnim informacijama, „fijat punto“ u kome su bili mladići, koji su se vraćali sa proslave na kojoj su radili, kretao se iz pravca Beograda ka Nišu, kada su iz još neutvrđenih razloga, prešli u suprotnu traku i udarili u kamion grčkih registarskih oznaka.

„U tom delu autoputa su trenutno radovi, pa su trake sužene i izmeštene. Kako je došlo do nesreće utvrdiće istraga, slučaj je preuzelo Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu“, zaključio je naš sagovornik.

Pročitajte još:

Na licu mesta mogli su se videti jezivi prizori, a automobil u kome su nastradala dvojica mladića potpuno je smrskan.

Do nesreće je, prema saznanjima našeg portala, došlo zbog radova na ovom delu autoputa, u kome su trake sužene, pa su se automobil beogradskih tablica i kamion direktno sudarili.

„Najstariji među njima muškarac rođen 1983. godine ima hematom iznad levog očnog kapka i prelom vilice zbog čega je odmah upućen maksilofacijalnom hirurgu. Muškarac rođen 2003. godine, ima prelom leve nadlaktice i povredu iznad leve obrve koja je zbrinuta u Aleksincu, a dečak 2008. godište, ima naprsnuće jednog rebra s desne strane i parcijalni pneumotoraks. Nije životno ugrožen, stabilan i komunikativan. Hospitalizovan u jedinici intezivnog lečenja Dečije hirurgije“, saopšteno je iz Kliničkog centra Niš.

VIDEO: Saobraćajni udes kod Niša

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar