Želite li da usvojite „demonsku čivavu“ koja mrzi ceo svet?

Lifestyle 13. apr. 202115:13
Podeli:
Demonska čivava
Demonska čivava; Foto: Facebook.com/tyfanee.fortuna

Kuce koje traže dom obično se predstavljaju kao slatke, umiljate, vole decu. Čivava po imenu Prenser nije takva.

Prenser je postao poznat nakon oglasa na Fejsu, u kojem ga je trenutna starateljka Tifani Fortuna predstavila kao maleno stvorenje koje „mrzi život“ i koje bi moglo da vam svakodnevicu pretvori u košmar. Baš zbog brutalno iskrenog opisa, ova njuškica postala je popularna, a nadamo se da će se uskoro naći i prava osoba koja će moći da ispuni njegove uslove. Jer, Tifani to očigledno nije.

Evo „oglasa“ koji je postao viralan.

„U redu, pokušala sam. Pokušala sam poslednjih nekoliko meseci objaviti post za usvajanje ovog psa i učiniti da zvuči… Pitomo. Problem je što on jednostavno to nije. Ne postoji veliko tržište za neurotične pse, one koji mrze ljude, mrze životinje, mrze decu i izgledaju kao Gremlini. Ali moram verovati da postoji neko tamo za Prensera jer sam umorna, kao i moja porodica. Svaki dan živimo s demonskom čivavom koja se stvorila u našem domu. Ako imaš čivavu, verovatno znaš o čemu govorim. Ako ste zaintrigirani i užasnuti kako ova životinja već zvuči, samo pričekajte Ima još“, započela je svoju “ispovest”.

„Prenser mi je došao gojazan, nosio je džemper od kašmira i jeo slaninu i sir. Trebalo je da u tom trenutku shvatim da će ovaj pas biti problem. Bio je u vlasništvu starije žene koja ga je tretirala kao čoveka i nikada ga nije socijalizovala. Prve nedelje bio je previše uplašen da bi pokazao svoje pravo lice. Koliko god to grozno zvučalo, nekako mi se više tako sviđao. Bio je tih i samo je ležao na kauču. Nikome nije smetao. Bila sam uzbuđena što sam ga videla kako izlazi iz svoje ljušture i postaje pravi pas. Sada sam uverena da on nije pravi pas, već traumatizovano viktorijansko dete koje opseda naš dom“.

„Prenser voli samo žene. Ništa drugo. Mrzi muškarce. Ako imate muža, ne trudite se da se prijavite, osim ako ga mrzite. Prenser je živeo s muškarcem šest meseci i još ga nije prihvatio. Veže se za ženu/žene i ozbiljno shvata svoj posao zaštite. On nudi bolju zaštitu od one u Kapitolu. Ovo takođe važi i za druge životinje. Imate li druge pse? Mačke? Ne prijavljujte se“, napisala je između ostalog.

„Takođe sam spomenula da nema dece u blizini Prensera. Mislim da u ovom trenutku možete zamisliti zašto. Nikad nije bio u prisustvu deteta, ali već mogu da zamislim demonske zvukove i bes koji bi izbili iz njegovog tela da vidi dete. Prenser želi da bude tvoje jedino dete“, dodala je.

Ipak, istakla je i njegove kvalitete, koji su uz sva ona upozorenja posebno došli do izražaja.

Pročitajte još:

„Koje su njegove dobre osobine? On je lojalan i njegovo ponašanje je samo fasada za njegov strah. Ali što se tiče druženja, nikada više nećete biti sami. Voli da se vozi automobilom, zna nekoliko osnovnih komandi, miran je i nije destruktivan kada je sam kod kuće. I on se ‘smeje’ kad je uzbuđen. Njegov idealan dom bio bi sa samohranom majkom i ćerkom ili lezbejskim parom. Oh, takođe ima samo dve godine i verovatno će doživeti 21 iz čistog inata, pa uzmi to u obzir ako te zanima“, napisala je Tifani.

„Ovo je urnebesno, nadam se da će pronaći dobar dom“, „Ovo je najbolji oglas za udomljavanje koji sam ikad video“, „Čista poezija“, „Ovo je brilijantno“, samo su neki od komentara ispod objave koja ima više od 50 hiljada lajkova.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar