Podeli
Aleksandar Vucic i Borna
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/Instagram/_borninjo

Ako su do sada postojale kritike kako Aleksandar Vučić za vreme svog mandata ništa dobro nije uradio, onda one od danas padaju u vodu. Makar za čoveka koji se zove Borna, koji ima 29 godina i koji likom neodoljivo podseća na predsednika Srbije.

“Gasi internet, motaj kablove, mama konačno sam uspeo u životu”, napisao je novopečeni influnser ispod fotografije koju je objavio na Instagramu.

Naime, ovaj momak je na sajtu za upoznavanje Tinder pokušava da pronađe svoju srodnu dušu, a u opisu svog profila ogradio se od fizičke sličnosti sa Vučićem sledećom rečenicom:

“Ako želiš zrelu osobu uz sebe, a ne smeta ti što izgledam kao Vučić, onda samo swipe desno”.

Ipak, ta činjenica da svojim izgledom podseća na šefa srpske države, ne da nije odmogla Borni, već je doprinela da ovaj momak postane influenser kroz svega nekoliko sati.

PROČITAJTE JOŠ...

Podsetimo, kampanja stranice “Negujmo srbski” podigla je Borninu popularnost, pa je tako sa 29 pratilaca stigao do 10 hiljada fanova na društvenoj mreži Instagram. Na taj način je ovaj momak stekao status “uticajnog” tipa, za koji se njegov dvojnik Aleksandar borio godinama – od izbora do izbora.

Nije poznato da li će se ovaj momak, ohrabren ogromnom podrškom koji je dobio zbog svoje fizičke sličnosti sa predsednikom Srbije, odlučiti da se otisne u političke vode i da tako postane “faktor mira i stabilnosti” u Hrvatskoj ili neko ko će se “odlučno, hrabro i brutalno” boriti za interese svoje države. Ako se odluči na taj korak, onda bi iz Predsedništva morali da upozore brata Sija da pripazi kome daje “poluzagrljaj”, Trampa da proverava ko ulazi u Belu kući i Putina da obrati pažnju kome će se izvinjvati tokom narednog susreta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar