Vreli poljubac i prozirne haljine zapalili Veneciju

Podeli:
Venecijanski festival; poljubac
Foto: LAURENT LAURENT VU / Sipa Press / Profimedia

Dve influenserke ostavile su bez reči publiku Venecijanskog festivala, kojoj su priredile strastven poljubac na crvenom tepihu.

Mila Suarez i Elisa de Panikis uspele su da atmosferu na Venecijanskom filmskom festivalu dovedu do usijanja, kada su se pred kamerama poljubile.

Pročitajte još:

Dve influenserke pojavile su se u raskošnim toaletama na premijeri italijanskog filma „Le sorelle Macaluso“ (Sestre Makaluso) Eme Dante. Pred prikazivnje filma, priredile su posetiocima scenu za pamćenje.

One nikako nisu poznate poput Madone i Britni, ali je javnost ipak poredila njihov poljubac sa čuvenim trenutkom iz 2003. godine.

Ko su devojke koje su digle toliko prašine u Veneciji?

Mila Suarez je manekenka koja je slavu u Italiji stekla učešćem u rijalitiju „Veliki brat“. Ona je marokanskog porekla. Međutim, nije učestvovala samo u tom rijalitiju, već i u emisijama „Uomini e Donne“ i „Temptation island“.

Na Mostri je nosila providnu haljinu italijanskog dizajnera Salvadora Papaćene.

Lepotica koju je Mila poljubila je italijanska mankenka Elisa de Panikis Anđeli, koja je postala svetski poznata kada se zabavljala sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom. Njena crna haljina sa perjem delo je albanske dizajnerke sa Kosova  – Albine Dile.

Film na čijoj su se premijeri pojavile ostao je u senci njihovog poljupca. U pitanju je priča o pet sestara koje žive u Palermu, kojima se život menja iz korena kada jedna od njih iznenada umre na plaži. Zasnovan je na predstavi Eme Dante, koja je režirala i film.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Komentari

Vaš komentar