(VIDEO) Vulgarno napali voditeljku usred prenosa uživo

Lifestyle 26. jan. 202112:46
Podeli:
Foto: Printscreen/Twitter/Krista Sharpe/@KristajSharpe

Kanadska reporterka podelila je video u kojem je zabeležen vulgarno dobacivanje iz kola u pokretu usred prenosa, što je, kaže, nešto s čime se gotovo svakodnevno suočava.

Kanadska novinarka Krista Šarp stala je kako bi se uživo uključila u program lokalne TV stanice, ali tek što je progovorila, gledaoci su iza nje mogli da vide beli auto i da čuju nepristojno dobacivanje na voditeljkin račun.

Mada kaže da su takvi „upadi“ česti, ovog puta ju je izbacio iz takta. Auto je projurio svojim putem, a Krista je prekinula izlaganje, vidno uznemirena, nemoćna da reaguje i posramljena.

„Ovo nije smešno i nije kul. Koliko god da bih volela da mogu da kažem da me ne potresa, potresa me. Čini da se osećam kao govno. To se i dalje stalno dešava ženskim reporterima i mora da prestane“, napisala je Krista Šarp uz snimak događaja.

Video je pogledalo skoro tri i po miliona ljudi.

Pročitajte još:

Brojni mediji iz Kanade i SAD pokazali su solidarnost, iznoseći i iskustva svojih ljudi u kontekstu seksualnog uznemiravanja te vrste. Jer to jeste seksualno uznemiravanje.

Mnoge Kristine koleginice podržale su je govoreći o tome koliko su takve epizode uobičajene u njihovom poslu, označavajući to ponašanje kao odvratno i pitajući se da li su ti muškarci koji vole da „ulete“ pred kameru svesni koliko čine žene nesigurnim i poniženim. Pa, nadajmo se da će posle ovoga bar neki shvatiti.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar