Podeli
odlaganje ispita
Foto: Fritz Nordengren / Zuma Press / Profimedia

Više od milion ljudi nedavno je videlo mejl koji je jedan profesor poslao studentima. To i ne čudi mnogo jer čovek je, da bi odložio ispit, naveo otprilike sve čega se setio, od pucnjave do razvoda. Zato je nedugo potom na Tviteru nastao haos.

Naime, profesor je u samo nekoliko dana navodno preživeo pucanje, koronavirus i razvod braka, pa je morao da odgodi ispit.

“Nažalost, moraću da odložim ispit i da otkažem predavanje u četvrtak. Suprotno mojim željama, upucan sam i završio sam u hitnoj pomoći. Takođe, dobio sam koronavirus i sad sam usred haotičnog razvoda. Konsultacije s mojim asistentom i dalje su od 11 do 12 sati ponedeljkom i sredom. Ako preživim, ispit će se održati idućeg ponedeljka”, navodno je naspisao u mejlu profesor koji se potpisao kao Vilson.

To je bilo dovoljno da Tviter plane i da ovaj neverovatan mejl dolsovno obiđe planetu. A kada je profesor shvatio da je njegova poruka viralna na Tviteru, promenio je ploču.

Pročitajte još:

“Izgleda da je moj zadnji mejl postao viralan. Hvala vam na obaveštenju. Srećom, moja povreda nije bila ozbiljna, kao ni moji simptomi zbog korone. Ispit će ipak biti održan u ponedeljak. Nadam se da nećete varati kao moja žena. Srećno svima”, poručio je navodno svojim studentima ovaj vrcavi profesor.

Priča kaže da je mejlove na Tviter postavio jedan njegov student i oni su vrlo brzo skupili preko milion lajkova i više hiljada komentara.

Kad se mejl isprva pojavio, mnogi su posumnjali da li je zaista autentičan, mada se profesor potpisao prezimenom. I zaista, nije lako poverovati u sve ovo…

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar