Podeli
besplatna hrana iz restorana
Foto: Printscreen/TikTok

Noa Vil je 19-godišnjak koji je potpuno sludeo sve jer je otkrio caku pomoću koje doslovno svakog dana u godini jede besplatno u restoranima.

Kažu već mnogi da Vilova metoda nema mnogo veze sa moralom, ali priznaju mu da je vrlo lukav – uradio je sve samo uz pomoć imejl adrese, tabele u Ekselu i spiska restorana koji daju besplatne porudžbine za vaš rođendan.

Noa je svojim pratiocima na TikToku predstavio kako funkcioniše njegov, kako kaže, pomalo užasavajuć trik.

Pročitajte još:

“Jednom davno sam napravio lažni imejl nalog koji i dalje koristim. I sada dobijam hranu ili desert iz restorana svakog dana. Naime, našao sam listu restorana koji mušterijama šalju besplatne porudžbine kao poklon za rođendan. Sve sam ih stavio u tabelu i na sajtove svih tih restorana sam stavio da mi je rođendan svakog dana u godini – jedan restoran, jedan dan u godini. Tako imam hranu za dž 356 dana u godini”, kazao je on u intervjuu za Buzzfeed.

Dodao je i da se nada da nije jedini kome je nešto slično palo na pamet i da i dalje ne može da poveruje da je u stanju da ode tako daleko samo zbog besplatnog burgera ili krofne. Ipak, na kraju, kaže da je vredelo.

Njegov video je ubrzo postao viralan i u međuvremenu ga je videlo oko milion ludi.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar